Monday, July 19, 2010

Första semester veckan inledd!






Å den första dagen på den första lediga veckan inleddes med Gröna Lund tillsammans med farmor och farfar, faster C, farbror M och kusinerna! Det var första besöket för Malte, men inte det sista, det kan jag lova! Satt och visade honom på internet igår vad det finns för karuseller osv och han var alldeles till sig att han skulle få åka dit!
Perfekt väder och inte alldeles för mkt folk enligt pappa Tobbe. Sonen uppförde sig exemplariskt, han var såå glad hela dagen! Nu ligger han och sover gott! :)

Jag och Emmie stannade hemma, känner att hon är lite för liten ännu. Hon får hänga med nästa år istället! Hon och jag var och badade på Fyrishov hela dagen så hon var oxå helnöjd med dagen!

Renoveringen är snart klar! Har gått jättebra och blir riktigt bra! TACK farfar för all hjälp!!
Bilder kommer när allt e klart! Lite lister och sånt kvar! Ska bli spännande att se vad hon kommer att tycka om att sova där inne! Ska bli skönt att få lite mer ordning här hemma iallafall!

Nu lite vin i glaset, det är ju semester! ;)

2 comments:

Anonymous said...

Underbar dag med våra härliga barnbarn, men vi saknade Emmie. (Hon hade det säkert skönare med Mamma idag.) Nästa år åker vi hela gänget. Förstår att Malte somnade ovaggad efter en dag full av aktiviteter. Man hörde verkligen att han trivdes, skrattade hela tiden.
Kramar till Er alla från Farmor och Farfar

Anonymous said...

Nu väntar jag i alla fall på bilder från nya rummet!!
Härligt med semester äntligen.

Kram Johanna