Tuesday, September 11, 2007

Mitt första bröllop!

Förra helgen var vi upp till Överhärde igen. Dags för giftermål. Faster Camilla skulle äntligen få sin Magnus och tillsammans bli herr och fru Gilljam. Jag och Malte åkte upp några dagar innan för att vara med på förberedelserna. Mamma var tvungen att jobba och kom upp dagen innan bröllopet. Det var lite tufft för Malte att vara stilla i kyrkan trots flertalet mutningsförsök med Mariekex var mamma till slut tvungen att gå ut så att församlingen skulle kunna höra dom säga ja till varandra. De var verkligen vackra de tu! Bilen som Camilla och Magnus skulle åka till festen med var inte så intressant men det var de ölburkar som hade knutits fast bakom bilen, så Malte tog över showen då han började dricka ur ölburkarna och slänga dem i backen. Under kvällen var han som ett ljus, dock lite mutning var behövligt :-), han orkade fram till kl 6 sedan gick mamma ner med honom till Farmor och Farfar som bor 100 m från festlokalen, mycket bra! Hela dagen var verkligen lyckad!




2 comments:

Anonymous said...

Det var en härlig dag. Vilka fina bilder ni tagit. "Prins Bus" är så härlig. Full rulle är det som gäller. Men vem har lärt honom att dricka öl???
Kramar till er alla och en extra till Malte.
/Farmor

Anonymous said...

Hejsan!

Vilka fina bilder ni satt in från vårt bröllop. Jag vill gärna ha kopior om det går bra. Vá snygga vi var på bilden på oss tillsammans Tobbe!!! :-)

Kram fru faster