Tuesday, September 4, 2007

Våra 2 sista veckor på semestern och tillbaka till vardagen!

Oj vad veckorna springer iväg! Plötsligt är vår ledighet tillsammans slut och det var dax för mamma att börja jobba medans pappa blir "ledig". Har haft en jättemysig och skön semester, även om det inte var något direkt badväder!

Vår tredje semestervecka åkte vi upp till Gävle och då var det riktigt härligt väder! Malte kunde vara ute och springa och hitta på en massa bus. Malte sprang och sprang och vi efter... Det gäller att passa vår lille sprinter hela tiden! Han hjälpte farfar att klippa gräs tillsammans med kusinen Isac, se bilderna nedan. Grannen till farmor och farfar fick oxå lite besök av Malte som var väldigt förtjust i deras hund och alla leksaker de hade i trädgården.

Vår sista semestervecka var vi bara hemma i Uppsala. Lite middag hos oss med familjen Ödalen, pyssel hemma och många besök till lekplatsen. Det gäller att hålla sig sysselsatt så att inte lillskiten blir uttråkad, det måste hända saker, jämt.

Vi har också upptäckt att Mora Träsk är något som Malte gillar skarpt, då kan han sitta alldeles stilla i en halvtimme. Inte för att små barn ska sitta framför TV-burken, MEN, väldigt smidigt att sätta på när det är dåligt väder, eller om man skall laga mat eller dylikt.





4 comments:

Anonymous said...

Vad söt han är i morgonrocken i sin lilla fåtölj!!

Johanna

Caroline/drömlägenheten goes radhus said...

Hej! Vilka glada fina bilder! Sötnos i fåtöljen! Maja älskar också Mora träsk och brukar rocka loss! Hoppas ni mår bra och att det är kul med nytt jobb! Jag har också nytt jobb! "Obetald natttjänst" ....typ! Men det går väl över snart hoppas denna trötta mamma!
/C

Anonymous said...

Men ååå vad stor han har blivit lillgrabben, o sååå himla sööt! Förstår att ni får mycket gratismotion! Jättefin blogg! :) Kram på er från Therese

Anonymous said...

Mora Träsk är bra att ha, även till matningshjälp för farmor och faster.
//faster