Saturday, June 20, 2009

9 månader!


MALTE 9 MÅNADER!



EMMIE 9 MÅNADER!


Emmie är 9 månader idag! Så jag var bara tvungen att se hur Malte såg ut när han var 9 månader! Så roligt att se tillbaka och se likheter och olikheter. Blev så full i skratt när jag såg hur lite hår han hade, Emmie har ju en massa redan, eller har alltid haft, rättare sagt. Vid denna tid ålade Malte omkring och var överallt, han reste sig upp mot det mesta.
Emmie "rumphoppar", men kan åla med. Fast hon föredrar att hoppa på rumpan, då det går fortare. Hon har inte börjat ställa sig upp, men påväg då hon ställer sig på knäna. Idag har Emmie börjat klappa händerna, så man ser att hon gör det medvetet. När man säger "hur stor är Emmie", höjer hon upp sina goa armar över huvudet! Sötnosarna!

Idag har vi haft en toppendag. Inte nåt regn har det kommit heller. Vi har varit i lekparken och träffat Maltes kompis Oscar med lillasyster Stella och föräldrar. Efter det blev vi hembjudna på fika, vilket vi gladeligen tackade ja till! En härlig social dag alltså. Nu sover båda så gott efter en dag med full aktivitet.
Imorgon blir det jobb för mig och efter det ska vi hem till familjen Ödalen på fika och passa på att gratta Alba som blev 3 år igår!

1 comment:

Johanna said...

Hej!
Söta bilder på de små! Det är jättekul att titta på bilder där de är lika gamla. Jag kände inte igen Malte på babiskortet. Han har ändrat sig ganska mycket. Han var ju lite rundare ;))
Det verkade som att ni fick en ganska mysig midsommar fast du jobbade.

Kram
Johanna