Saturday, June 13, 2009

Lite vuxentid!

Ja det har jag och Tobbe haft fredag-lördag då vi bott på hotell i S-holm! Farmor och farfar kom ner igår efter lunch som barnvakt. Gissa om Malte blev lycklig...-oh, yes! Och inga problem med Emmie heller för den delen, vilket kändes helt underbart skönt när man åker iväg!

Det var så mysigt att kunna gå ut och äta middag, prata med varann, mysa och dricka gott vin med lite smaskigt tillbehör. SOVA!! Äta en supergod frukostbuffe! Gå upp på rummet och somna om igen efter frukosten! Lite shopping! Väldigt skönt och välbehövligt.
Och det stora samtalsämnet var ju såklart...barnen! Man är ju så löjligt stolt över dom!

Malte var helt slut här ikväll. Har inte sovit middag på 2 dagar och fullt ös har det ju varit. Vid 17.30, efter ha smaskat i sig lite lördagsgodis, la han sig ner på soffan och ögonen gick i kors på honom. Bytte om till pyjamas på honom, men då piggnade han till. Vid 18.30 sa jag till honom att jag bara skulle ta på Emmie pyjamas och sen komma tillbaka, okej sa Malte. När jag kom tillbaka sov han i soffan! Pluttisen! Så det var bara att bära in den slagna hjälten i sängen. Emmie somnade med vällingflaskan i munnen efter ha ätit upp alltihop, bara att bära in henne till sängen med!

4 comments:

syster A said...

Underbart, precis vad en trött mamma och pappa behöver. Självklart pratar man om det bästa man har *s*! Nu är batterierna laddade för ett tag va?

Kram A

Anonymous said...

Vad skönt för er! Det var ni värda tycker jag.. Ska bli så grymt kul att få träffa familjen Nöjd/Lindeborg, riktigt längtar faktiskt!

Många kramar peter

Tobbe said...

vi också peter

Anonymous said...

Vi hade en härlig förädrafri fredag/lördag med två underbara småttingar. Synd bara att det regnade så fruktansvärt så utevistelsen blev inte långvarig, men kul hade vi.
Vi gör gärna om det!

Kram från farmor och farfar