Thursday, August 20, 2009

Gårdagen



Igår var vi ute hela dagen och mös! Hade inget alls planerat och ofta är det ju faktiskt dom dagarna som blir mysigast, när man inte har så höga förväntningar.
Efter en långfrukost (iallafall för mamma och pappa...) bestämde vi oss för att ta en promenad i det fina väderet ner till stan för att kolla på lite kläder till barnen. Malte behöver både det ena och det andra nu när dagis sätter igång nästa vecka. Blev lite lunch på Mc Donalds till Maltes stora förtjusning! Satt faktiskt stilla och smaskade ca 15 minuter....det ja! Sen blev det att äta resten i vagen, men det funkar det med! ;)
Efter allt strosande i stan gick vi till lekplatsen på vägen hem. Det är full fart på Emmie oxå nu, hon ska efter brosan minsann! Det märks att dagis har dragit igång nu för de flesta, var många barn runt 1-1 1/2 år på lekplatsen. Men Malte hittade 2 kompisar som ha sprang omkring med, så han hade roligt iallafall.

Efter middagen åkte vi till Tobbes volleyboll kompis och hans sambo som bor i ett renoveringsprojekt utanför Uppsala. Vi har inte varit där på ett år, så det var roligt att se hur långt dom hunnit nu sedan vi va där sist. Fikade och hade det mysigt. Dom har en kohage precis brevid sin trädgård, så dom klippte ner grenar med härliga stora gröna löv på som vi matade dom med. Malte bara tjöt av förtjusning, han tyckte det var så roligt!!! Han var en riktig tuffing och matade dom så fint! Hittde dock en fästing på honom i morse...men vi fick bort hela, huuua! Blev en ordentlig check på hela kroppen sen, men "det var den ende". Det bara kliade på hela kroppen efter det...

Idag är vår lilla tjej 11 månader! Kan inte fatta att hon snart är 1 år...

3 comments:

Anonymous said...

He he fästing jo uscha kan man säga, så han trivs på landet Malte?
Jo jag såg några fina hus på landet här i Kalmar det vore kanske något ;)

/ Mattias

Anonymous said...

Vilka härliga ungar!! De ser verkligen ut att trivas på landet. Snygg tröja på Emmie var har hon köpt den??
Ha det så bra!
Kram Sissi

Fia said...

Ja visst e tröjan fin!! :) Har fått väldigt mkt komplimanger för den! Stickad av stickspecialisten!:)