Tuesday, August 18, 2009

Hösten här???!!



Ja det känns som det iallafall. Regn och rusk, men inte så kallt iallafall. Har ju semester denna veckan oxå och dom lovade ju liiite sol i slutet av veckan...skulle vara mysigt att åka och bada en gång till iallafall innan det är dax att klä på sig lite mer!

Evigheter sen jag bloggade, jag vet! Har faktiskt inte haft så stor lust, bloggtorka helt enkelt, men lusten kanske kommer tillbaka nu?! :)

Våra lediga veckor har gått så otroligt fort, kan inte fatta av vi snart har varit lediga i 6 veckor, men har ju varit lite sjuka med...Nu har barnen blivit förkylda, men ingen större fara!
Har inte gjort så jättemkt på vår ledighet, en sväng till Gävle och Kalmar, sen har vi tagit dagen litegrann som det kommer. Väldigt skönt det med!

Malte har börjat prata lite smått om dagis, så han längtar nog! Och det känns ju bra att det är så! Pratar lite om vad fröknarna heter och om dom han brukar leka mest med. Blir nog skönt för honom att komma igång nästa vecka, då det är jag som börjar jobba och pappa i huset är hemma! Känns okej att börja jobba än så länge, men jag antar att liite "jobbångest" kommer smygande till helgen. Men det blir nog bra! Det som är lite lyxigt är ju att vi mitt i veckan kan vara lediga tillsammans när jag jobbar helg! Det ska bli mysigt faktiskt.

Annars är det full fart här hemma på barnen. Emmie går mer och mer, blir allt stadigare! Hon går ngr steg, stannar upp och hittar balansen och går ngr steg till! Men ibland blir hon så exalterad att hon nästan försöker springa och faller då pladask, men hamnar då oftast på rumpen, så det är ingen fara. Hon ser så stolt ut när hon går, gullegumman! Hon älskar nu att stå i burspråket i vardagsrummet och kika ut, hej hej, låter det som hon säger ibland! :)
Vill vara med överallt och smaska på samma saker som vi äter! Ser ut som 2 gaddar till jämte framtänderna där uppe är på G. Skönt när hon får lite mer tänder att tugga med!



3 comments:

Anonymous said...

Usch ja det känns verkligen som höst. Uppe tidigt här idag med Alba och det är 7 grader ute brrr. Hoppas att det blir fint i helgen som de lovat.

Vi ser fram emot lördag. Hoppas att alla mår bra så vi kan ses.

Kram
Johanna

Anonymous said...

Jättefina bilder!

Johanna

Anonymous said...

Vilka godingar dom där nöjdarna, jo Lucas tjatar med om dagis så det e nog inte fel att komma in i rutinerna igen.....även om sommaren kunde vara liitteee längre.

Mattias