Tuesday, September 29, 2009

Burr!

Idag var det minsann kallt ute! Endast 3 grader när Malte skulle iväg till dagis...Är ju SÅ svårt med kläder denna tid tycker jag, kallt på morgonen men skönt frammåt dagen. Men idag är det verkligen höst, en fin höstdag dock!
Ledig dag idag, skönt som tusan! När killen var lämnad på dagis och vi föräldrar fått i oss en balja kaffe var så åkte vi och shoppade lite kläder till barnen. Lite allt möjligt från långkalsonger till täckbyxor och vantar. Helt plötsligt så behövs det så mycket, och man står där lika förvånad varje gång. Malte har vuxit så otroligt mycket under sommaren vilket märks på byxorna som är alldeles korta! Men nu så, nu ser det lite bättre ut i garderoben för de små! Det är värre för oss vuxna...hi,hi!

3 comments:

Johanna said...

Tänk om man själv kunde få byta garderob ett par gånger per år?! Om det finns några pengar över i månaden så går det då inte till mammas eller pappas kläder. Tråkigt men vad ska man göra.
Skönt att ungarna har ordentligt med kläder i alla fall det är ju ändå det viktigaste.

Jag måste också ut och se mig om efter nåt varmt till Alba.

Ses på jobbet idag!

Kram Johanna

syster A said...

Jag är ju så knäpp (och har ju "bara" ett barn) så jag brukar ha stenkoll, köper overall på rean vintern innan och så, lite överdrivet kanske... ;)

Håller med Johanna om att byta den egna garderoben lite oftare!

Måste tipsa damerna iom fleecefodrat gummiställ/regsntäll. Kanonbra när det är för varmt med overall och för kallt med vanlig jacka.

Kram A

Anonymous said...

Hej! Här är det också kallt 3- igårkväll. Mormor Alice är här o vi ska åka på Målilla marknad en sväng. Tyvärr så kom regnet nu men lite "blöta får vi väl tåla" vi har ju inga galonställ o stövlar som barnen. Ha det bra!
Kram Sissi o mormor Alice