Wednesday, October 10, 2007

Höstbilder!

Hej igen! Nu har jag laddat över bilderna från kameran till datorn, måste säga att det är helt ok kvalité på mobilbilderna men det kan inte riktigt jämföras med en digitalkamera. På bilderna så är vi dels i Tripolislekparken i Fålhagen och på lövbilderna är vi på gräsmattan alldeles utanför hemmet. Löven har inte varit så spännande tidigare men nu när dom har torkat så låter dom roligt när man går på dom! Han satt på knä och kastade löven omkring sig och tjöt av glädje. Lite snorig dock men det hör väl hösten till. Skitungen äter inte heller så bra nu.....suck......men det vänder snart, får ha i lite extra smör i maten så att han inte tynar bort :-). Idag så har vi varit på St Per´s öppna förskola. När vi kom, 15 min efter det börjat, så var vi ensamma, ca 30 minuter senare var det Malte + 19 andra barn där + föräldrar. Full fart. Dock var han inte på riktigt bra humör, blev ledsen och klängig precis innan fikat. Jag fick i mig lite äppejuice och han, till slut, lite kex. Sångstunden skippade vi idag p.g.a tröttheten. Sedan sov han 2 h när vi kom hem.





2 comments:

Johanna said...

Jättefina bilder!
Man blir förvånad över att mobilkamera-bilderna faktiskt är helt ok. Kul att kunna se Malte in action igen. Alba tycker också att det är så spännade med de prasslande löven.

Han ser så lurig ut på en del av bilderna lilla busungen.

Johanna

sissi said...

Hej igen! Härliga bilder på en "störtskön kille". Jag förstår att ni har fullt upp från morgon till kväll. 5 grader kallt var det här idag o Pelle har åkt på en riktig ettrig influensa. Hoppas ni klarar er alla tre.
Soliga höstkramar
Sissi o Pelle