Sunday, October 7, 2007

Kameran e trasig..

Så därför har vi inte varit inne och bloggat på ett tag... får ta lite bilder med mobilen istället.
Vår lille kille har gått och blivit förkyld, men som tur är så är det full fart ändå. Glad o god och en massa spring i benen. Han är inne i en så rolig period nu där det händer massor, nya gester och läten varje dag. Han gillar skarpt att stå och digga framför stereon, höja och sänka volymen och sen dansa, överlycklig!!
Idag fick vi sovmorgon till kl.07, då vaknade vi av en glad snackis från sitt rum, hur utvilad som helst. Trodde han ville komma och gosa lite med oss, men nix, snabbt gled han ner från sängen och började terrorisera oss genom att tända och släcka lampan i sovrummet, upp och hoppa mamma och pappa! Nej förresten jag hade ju sovmorgon så pappsen masade sig upp med pluttisen som ville leka.
Idag har vi i vanlig ordning varit ner till lekparken där han kunde springa av sig lite, därefter en snabb handling på Willys. Sen har vi bara varit hemma och myst. Var ner till grannen en sväng för att kolla på hur dom har byggt sitt kök då vi har starka funderingar på att fixa vårt kök i snar framtid. Inte var Malte blyg där inte...sprang från rum till rum och röjde och smällde i dörrarna. Dom hade en liten 7 veckors bebis på besök, men Malte var inte ett dugg intresserad av honom!
Vi hoppas snart att få höra nåt angående dagisplats....HOPPAS vi får nåt av dem vi sökt!!! Och att vi får i december som vi planerat så bra.
Nu var det sängdax även för oss vuxna, gäsp!
Ska snart lägga in fler bilder på vår sötnos, lovar! ;)

1 comment:

Anonymous said...

Mormor och morfar sa, att vi inte förstått att man komentera ska! Vi har läst och njutit av bilderna och längtar tills vi får krama vår lille kille.

Kramar och tjosar från oss i Ugglerum
Hälsa mor och far och tacka för all hjälp när morfar fyllde år.