Monday, December 10, 2007

Helgen som varit!





Ja då var det ny vecka och helgen har sprungit iväg!
Ett STORT GRATTIS till farmor som fyllde 60 år i lördags! Det firade dom (farmor o farfar) på Karnarieöarna! Härligt att komma iväg till solen när det är så mörkt och regnigt här hemma. Vi ska åka upp till Gävle och fira nästa helg, mysigt!
I lördags var Tobbe och Malte (jag jobbade) till Nickis äventyrslek tillsammans med kompisen Alba och hennes kusin Etta, det var roligt. Malte har lärt sig att säga Alba och han blir så glad när han ser henne. Han springer här hemma och ropar på henne fastän hon inte är här, sötnosen!

Söndagmorgonen började vi med ett bad. Jag tänkte mysa till det lite med badskum, men det var inte Malte glad i...lite otäckt och läskigt och det tog säkert 5 minuter innan han satte sig ner, blev ett snabbt bad! Efter det åkte tomtedräkten på i försök att få till ett julkort som vi kan skicka, ni får se några smakprov, men inte det rätta julkortet som vi bestämde oss för. Men fint blev det tillslut! Efter det blev det en massa bus i vår säng, ni får bildbevis på det med! :)
Igår inhandlade vi de sista julklapparna (tror vi...) och ägnade kvällen åt inslagning, lyssnade på julmusik och drack glögg, mysigt. Tänk att det redan är 2-a advent!

1 comment:

Anonymous said...

Hej!
Så fina kort på lille jultomten. Så glad och go han är. Det var så kul att se honom i lördags han blev jätteglad när han fick syn på Alba på Nickis. ABBA ABBA hi hi hi. Så roligt. Det var full rulle på nickis skönt att det inte var så mycket barn där.
Ha det gott!
Kram Johanna