Wednesday, December 12, 2007

Sprutan hindrar luciafirande.....


Idag var det precis 2 veckor sedan som Malte fick sin "18 månadersspruta" och han har nu reagerat på den. Lite snuvig och feber... Tanken var att jag och Malte skulle ha gått till en av de öppna förskolorna vi går till och fira lucia. Alba skulle dit. Men tyvärr så gick ju inte detta.. Malte är dock pigg som en mört, vill dock inte äta mat, bara yoghurt och inte vilken som helst- det skall vara delikatessyoggi! Tydligen så hade Alba saknat sin "Matte" på förskolan men vi är övertygade om att dom snart ses igen! Imorgon så bär det iväg till Gävle för att fira farmor som har fyllt 60år. Sedan blir det julklappsbyte för vi skall fira julen nere i Kalmar i år.

En julgran är inhandlad till hemmet, Malte får se den när han vaknar. Skall bli kul att se hur han reagerar. Tror han kommer att lära sig säga "gjan" ganska snart :-)

Nä nu är det läggdax, sov gott!

1 comment:

Anonymous said...

Hej!
Hur gick det med granen? Tycker Malte att den är spännande? Skönt att han mår bättre igen. Nu drar det snart ihop sig till jul. Ska bli skönt med lite lediga dagar.

Hoppas ni haft det lugnt och skönt i Gävle. Alba saknar Malte. Matte Matte sa hon och såg så glad ut när vi käkade lunch.

Kram från Alba m familj