Saturday, December 29, 2007

Lite julbilder!

Nu är vi hemma i Uppsala igen efter en jätte trevlig vistelse i Kalmar. Resan gick förvånandsvärt bra, han satt och kikade ut genom fönstret och var allmänt nöjd. Sov i två omgångar. Vi stannade till på Mc Donalds så han fick äta och springa av sig lite, helt perfekt. Vi firade även kusin Lucas som fyllde 3 år på självaste julafton. Malte tyckte att det var jättekul att hälsa på hemma hos Lucas som har rummet fyllt med roliga leksaker!

Julafton firades hemma i Ugglerum och sammanlagt var vi 16 st, jättemysigt! Malte tyckte att tomten var väldigt spännande och var inte ett dugg rädd. Han ville helst stå mellan tomtens ben och hämta julklappar, sprang mellan tomten och oss, sötnosen! Så fort han hörde sitt namn gick han fram och räckte fram sin lilla hand mot paketen!
På juldagen så fort han såg mormor så gick han fram emot henne och sa momo! Vilken lycka för mormor!!! :)
Bilen var knökfull med presenter när vi åkte hem! TACK ALLA för de fina julklapparna!!

Nu i mellan dagarna jobbar jag för fullt, men imorgon för Tobbe och Malte sällskap av farmor och farfar, det blir latjolajbans!











1 comment:

Anonymous said...

Härliga bilder från julfirandet. Ni ser ut att ha det så mysigt tillsammans. Vad spännande med Tomten. Tänk vad stora de blivit ungarna det är ju snart dags med dagis nu ju!

Stor kram!
Johanna