Monday, July 14, 2008

Mage v. 30

Växer och blir större för varje dag som går! :)

Här hemma går det faktiskt ganska bra. Malte har lite ont, men får regelbundet Alvedon som faktiskt hjälper bra. Skönt! Han har tom kunnat äta riktigt bra dessa dagar. Är nu 3-e dagen efter operationen och vi märker inte att han har mer ont nu, så hoppas att det bara blir bättre och bättre. Annars säger dom ju att smärtan brukar tillta 3-4 dagar efter op. Han har fullt med energi och det verkligen sprätter i hans ben. Ska nog ta mig en cykeltur med honom snart.

Igår var vi och hälsade på Jörgen och Johannas lille kille, och Albas lillebror Theo en snabbis på familje BB. Det var så roligt att se dom och han var så liten och söt!! Dom såg riktigt pigga ut allihop! Malte tittade lite, men var inte speciellt intresserad, och han var heller inte så överförtjust när jag höll honom... Men nu kanske han förstår lite mer vad en bebis är, som vi tjatar om här varenda dag här hemma!

Idag har vi varit och beställt kakel till köket, ett steg i rätt riktning. Tobbe och hans pappa planerar att riva väggen på söndag. Ska också beställa köket och vitvarorna denna vecka så fort pengarna sitter på kontot. LÄNGTAR tills när allt är klart!

Nu ska vi ut på en cykeltur och rasta Malte lite! ;)

No comments: