Monday, July 21, 2008

Varit hos farmor och farfar!

Eller hos "mommo" och "sassa", som Malte säger! Här har vi och Malte haft det toppen.
I lördags var jag och Tobbe på bröllop i Hedesunda, jättefint och roligt att träffa kompisar man inte sett på länge! God mat och dricka och dans hela natten lång! Jag kan dock inte skryta med att jag dansade så mkt...men det var roligt att titta på alla andra som rockade loss ordentligt!
Igår söndag åkte Tobbe och Ola ner till vår lägenhet och rev väggen mellan matrum och arbetskök, så nu har renoveringen startat! :) Blir väldigt öppet och kommer nog att bli kanonfint när det väl är klart! Ska även riva ut garderoberna i hallen och köpa nya fräscha. Bilder på hur det själva rivningen ser ut kommer sen! Imorgon kommer köket från IKEA. Har inte fått tag på snickaren ännu, men jag hoppas han kan starta i början av augusti som han trodde.

Idag är det dag 10 efter operationen för Malte och han mår jättebra, glad, pigg, äter bra och sover tyst och gott! Nu har de mörka ringarna han hade under ögonen försvunnit. Tyckte han var vild innan, nu är han nog ännu vildare, full fart helt enkelt! ;)
Här kommer några fina bilder på vår kille som farmor har tagit i Överhärde! På onsdag planerar vi att åka till Kalmar. Där har vi inte varit sedan i julas, så nu längtar vi!!
Här sitter Malte i en hink full med vatten i både blöja och byxor som han VÄGRADE ta av sig! :)

Detta kortet är tagit utanför oss när Malte fick sin 2 års present av farmor o farfar! Helnöjd kille!

2 comments:

Anonymous said...

Men åh!! Man rikigt ser hur bra Malte mår, underbart. Värmer ett kompis-mamma-hjärta.

Fin fin mage :).

Kramar Andrea

Anonymous said...

Hej!! Va fina bilder.Skönt att malte e så pigg efter operationen. Hoppas vi kan ses när ni kommer till kalmar. kram J