Wednesday, November 12, 2008

Höst, rusk och förkylningar!

Jodå, måla en liten stund kan jag väl gå med på! ;)
Syskonkärlek! :)

Farmor och farfar med sina barnbarn!

Emmie 7 veckor!
Den tiden är det nu. Precis när vi hämtat oss från den ena förkylningen så kommer den andra som ett brev på posten. Men ingen feber iallafall och Malte är så pass pigg att han orkar med dagis (tack och lov om man får säga så!!) Kan ha fullständig ide torka ibland när man har båda barnen hemma och regnet öser ner. Malte är ju inte den pyssligaste killen, man kan sitta och måla eller leka med lera 5 minuter iallafall! ;) Är ju mest leka med bilar som är hans melodi!
Men i måndags när han var hemma från dagis var vi uppe till 4 H gården och tittade på djuren och det var jättekul! Johanna, Alba och Theo kom oxå så det var trevligt. Malte blev lite besviken att vi inte skulle ses mer efter promenaden då det var dax att gå hem, äta lunch och sen sova. Men jag hoppas han får träffa Alba snart igen då alla är friska!

I helgen hade vi besök av farmor och farfar och på söndagen kom även faster Camilla och kusin Isac. Det var ngr veckor sedan vi sågs nu så det var mysigt. Och Malte blir ju såklart överlycklig!! Roligt att ha ngn annan att leka med ibland som omväxling, bara mamma och pappa blir ju rätt trist i längden.

I helgen blir det dop. Som tur är, är det flera barn i Maltes ålder med, så det lär nog bli livat!! ;) Hoppas han kan sitta stilla en liten stund iallafall, hehe! Muta, muta, muta!

1 comment:

Anonymous said...

Oj vad söta dom är. jobbigt med förkylningar! Vem ska döpas förresten?? Någon i släkten eller bekant?? Här är det inte mycket till höst, går med flippflopp och shorts fortfarande, blir lite kallare på kvällarn nu dock..

Kramar Morbror Peter