Monday, November 3, 2008

Tillbaka på hemmaplan






efter en vecka i Kalmar med båda kidsen! Har varit jättemysigt och VÄLDIGT mycket full rulle!! Var bara utanför Ugglerum 1 enda gång, då var mamma, jag, Ida, Malte o Emmie i stan en sväng för att kolla upp lite julklappar. Höll oss dock till Baronen då det blev oväder och började spöregna!
Var så impad av båda barnen resan ner och upp, lugna och fina, Emmie sov mest hela tiden och malte satt och tittade ut genom fönstret, sov lite och kollade någon timme på DVD. Trodde han skulle börja tjata om DVD så fort vi satte oss i bilen men icke! :)
Under veckan hemma bodde även bror med familj i Ugglerum då de renoverar hus, så Malte och kusin Lucas kunde leka hela tiden vilket var kul. Så roligt nu när de börjar bli "större" och har så mkt glädje av varann och ngn att kivas med, hehe! :)
Blev lite promenader och det kändes helt underbart att kunna ha Emmie sovandes i vagnen på altanen, där sov hon flera timmar i sträck!

Semperdropparna....vet inte om de gjort så mkt nytta, tror hon har lite magknip av och till, men ingen kolik. Vi fortsätter ändå med dom då de inte gör ngn skada, har ändå fått för mig att de hjälp lite!
Skruttan har nu hunnit bli 6 veckor och Tobbe tycker att det "hänt" lite med henne den veckan vi varit borta! Man får mer respons av henne och så har hon nog allt blivit lite tjockare! :)
Ska till BVC imorgon så vi får väl se hur siffrorna blir denna gång.

Nu på fm har det varit full rulle här hemma då Maltes kompis Oskar med syster Stella och mamma Mia varit här på lite scones och lek. Så nu sover han gott i sängen!
Ska nog ta en långpromenad när han vaknar, kanske möta pappa på jobbet?!
Malte börjar blir lite suspekt röd i ena ögat och kliade sig lite nu innan han somnade....hm, ögoninflammation på G???.... Hoppas inte...Han skulle behöva gå på dagis imorgon ju! ;)

1 comment:

Anonymous said...

Hej syster med familj!

vad kul att fa se bilder pa bade malte, emmie, Ida och Lucas. Alla vaxer sa fort tycker jag! Later mysigt med syskon, kusiner under samma tak..

Kramar Peter