Wednesday, December 10, 2008

Julstök




Ja det är vad temat är för denna vecka! Mysigt! Att baka pepparkakor var roligare än att baka lussekatter, för det gör ju Pippi Långstrump! :) Dom bakade pepparkakor på dagis igår oxå. Igår åkte tomtarna fram och idag ska vi åka och köpa gran och klä den. Sen är det julstämning på hög nivå här hemma!

Emmie har nu hunnit bli 11 veckor och det händer så mkt med henne nu. Hon grejar med båda händerna, börjat skratta ljudligt (eller hur man nu säger) och snackar på för full rulle. Bebisen pratar säger Malte som tycker det är jätteroligt. Igår fm när M var på dagis var jag uppe på gränby med en kompis och hennes lilla tjej på 51/2mån. Första gången jag är ute på en fika på evigheter!!! Man vill ju gärna inte ut med de små nu när det är så mkt infektioner, men vi va typ själva på fiket så då kändes det okej, resten av tiden låg hon nerbäddad och sov i vagnen. Iallafall var Emmie så otroligt nyfiken när vi fikade, huvudet gick från sida till sida till sida till sida! Så mycket nytt att ta in! Skönt att komma ut lite och vara lite social! :)

Idag ska jag bara vara hemma. Har klantat till det lite med mobilen....slog in fel pinkod 3 ggr innan jag skulle sova igår kväll. Smart, suuupersmart! Så nu var den spärrad. Så det blir väl till att rätta till det misstaget. Vill ju inte gå ut utan mobilen heller OM dagis skulle ringa...

3 comments:

syster A said...

Vad fort tiden går. Redan 11veckor. Söt som socker!!!!! Vad stor Malte blivit, duktiga bagaren :).

Kram A

Jörgen said...

Å vilka härliga bilder! Vad roligt att det gick bätte med pepparkaks bakandet. Jättefina bilder på barnen!

Ses i morgon!

Kram

Anonymous said...

Oj vilka fina bilder. Ser ju så juligt ut med alla lussikatter och pepparkakor! Gud vad stor hon har blivit alla redan!

KRamar Peter