Tuesday, December 2, 2008

Hemma med småfisarna!

Ringde dagiset i måndags och då var det ingen som hade varit magsjuk sen i torsdags, oki tänkte jag, höll han hemma i tisdags för säkerhets skull och bad dom ringa om de fick veta att ngn mer kräkts. På em ringde dom och sa att så var fallet. Så Malte palte får vara hemma med oss tjejer hela veckan lång!
Sitter just nu och trängs med morgonkaffet i soffan som är full med bilar och Malte samt lite kuddar som han absolut ska ha här!
Idag ska vi till BVC och mäta Emmies huvud igen. Hoppas att det har växt lite nu...Hon har en liten fontanell och huvudet har inte vuxit så mkt de senaste gångerna så nu får vi gå och kolla det en gång i veckan. Hon utvecklas som hon ska iallafall.
Nu dax för lite macka tycker en kurrande magen!

Lite senare:
BVC besöket gick bra. Hennes lilla huvud hade växt ok denna gång och de kände fortfarande fontanellen. Skönt! Ska tillbax om 2 veckor igen.

2 comments:

Caroline/drömlägenheten goes radhus said...

Ja, inte vill man ha magsjuka! Jag har också hållt Maja hemma i sådana tider!

Hoppas huvudet växer som det skall på er så otroligt söta lilla tjej!

Må så gott, kram Caroline

Anonymous said...

Hej! Så Emmie har också lite litet huvud. Sigrid med! Det växer men inte riktigt så snabbt som det "borde". Vi ska till BVC på tisdag så vi får se vad det visar då, sist var det 36,8cm.

/Carolin