Sunday, October 18, 2009

En liten sjukling


Emmie har åkt på en rejäl öroninflammation...det fick vi veta igår då det blev ett besök på närakuten. Har haft feber ngr dagar och oroliga nätter. Nu väntar vi på att antibiotikan ska "kicka-in" så det vänder. Lilla tösen hade 40.3 i temp idag. Satt i mitt knä och tittade på när Malte och pappa busade på madrassen inne i Malte rum. Hon ville minsann oxå vara med, men nöjde sig med att ligga på madrassen och titta på. Här varvars det med antibiotika, ipren, alvedon och nässpray...men imorgon borde det vara bättre med henne. Hon har iallafall ätit litegrann idag och varit duktig på att dricka och det är ju huvudsaken. Här sitter hon och myser i fåtöljen med gosig filt och napp och kikar lite på TV, lilla älsklingen!

Jag jobbade kväll i fredags och dag igår, så Malte har ju fått vara inne endel...men han har faktiskt inte klagat. Men idag blev det äntligen lite utelek i det härliga soliga söndagsvädret! Å det var välbehövligt att komma ut både för pappa och Malte! ;)

Idag ropade Malte på oss att komma in på hans rum och när vi kom dit så sitter han såhär på fönsterbrädan....Hur kom du upp där frågade vi? Såhär, svarade Malte och hoppade ner och sen upp igen...Lätt som en plätt tydligen... Ajabaja, sa vi då, där får man INTE sitta...

2 comments:

Anonymous said...

Stackar hoppas att hon kryar på sig snabbt!
Höll krukorna där malte satt, kan tänka mig hur hispig Marie hade varigt...

syster A said...

Hoppas lilltjejen mår bättre nu. Maltebus då!

Ses på jobbet imorrn.

Kram A