Wednesday, October 28, 2009

Lite sen sist!

Nu är alla friska och glada sen lite mer än en vecka sedan! Gummsan reagerade dock med utslag över hela kroppen, så den pencillin sorten var nog inget för henne, men då vet vi det!

Livet har rullat på som vanligt, inget speciellt som hänt, därav inga inlägg! ;) Ibland bloggar man mer ibland mindre. Kameran har inte varit framme så flitigt heller den senaste veckan.

Nu är vi låååånglediga tillsammans! Jag har tagit 2 semesterdagar, så imorgon fm åker vi till Kalmar och stannar där några dagar! Har ju inte varit där sedan i sommras så det ska bli såå mysigt! :)
Så har ju min lillebror kommit hem från USA, så det ska bli kul att träffa honom med såklart. Ser fram emot att kolla på hur övervåningen börjar ta form i min andra lillebrors hus som är på "slut tampen" av renovering! När vi kommer hem nästa gång så det nog vara hela klart och det blir skönt för dom. Superfint blir det hur som helst!!

Ikväll har vi packat det mesta. Barnen var väldigt roade av att få sitta i en av de tomma väskorna och bli "gungade" fram och tillbaka!!! När det var Emmies tur att gunga stod Malte brevid och hoppade av förtjusning och när det var Maltes tur stor Emmie brevid och var helt knäckt, stortjöt och ville minsann oxå sitta i väskan!!! Dom är roliga dom små!

Att bygga koja har blivit en rolig grej här hemma! Där kan man busa, käka mellis, glass och köra med bilarna! Pappa han kan bygga han! :)

2 comments:

Caroline/drömlägenheten goes radhus said...

Hihihihih! Vilken härlig bild på en "lite" ledsen Emmie! Har också sådana snälla kort på Ellen!!!

Kör försiktigt och ha en fin långhelg!

Johanna said...

Söta lilla stumpan då! Vilket trauma hihi. De är så goa så man kan äta upp dem! Vad snygg bloggen blev! Roligt med lite nytt.

Kör försiktigt i morgon. Messa gärna när ni är framme.

Kram Johanna