Tuesday, November 3, 2009

Förberedelse...

inför att vaccinera Malte imorgon. Han har gett oss en massa sprutor här idag och gjorde det hur bra som helst. Bestämde oss idag för att vaccinera honom imorgon bitti. Så jag hoppas det finns nåt kvar då, vaccin alltså. Men jag ringde VC idag och dom trodde de skulle ha kvar. Fick reda på att de sticker i armen så jag vet vart jag ska sätta bedövningsplåstret! ;)
Han får vara ledig från dagis imorgon, känns inte så snällt att ge han en spruta kl.8 och iväg till dagis kl.9. ;)
Hoppas att han kommer att må bra efterråt och slipper hög feber... Ska bli skönt att ha det överstökat iallafall!

Har haft en ledig dag idag, alltid skönt. Köpt de första julklapparna, en till Malte och en till Emmie! Emmie tyckte det var hur roligt som helst att gå omkring i leksaksaffären och känna och trycka på allt, helst riva ner från hyllorna och sen nonchalant gå därifrån!

Vår helg i Kalmar var härlig! Var bara hemma och umgicks och det var mysigt. En kortis till stan blev det. Räfsa löv på trädgården och grilla korv i höstsolen. Middagar med hela familjen samlad! Resan gick bra. Tack och lov fick vi låna en bärbar DVD med 2 skärmar av Ödalens och det var TUR! Emmie började gnälla så fort vi lämnade Uppsala typ....men att få kolla på lite film, äta lite och ta ngr tupplurar så var det helt okej! :)

Nej nu är det snart läggdax här...Tobbes sovmorgon imorgon och en viss fröken vill bestämt upp kl. 5! Kan inte förstå varför, är ju becksvart ute och man vill ju inget hellre än sova så dax...
Natti, natti!

No comments: