Monday, September 20, 2010

Finaste tjejen fyller 2 år!


Idag fyller vår gosiga tjej 2 år! Tänk va tiden går fort!
Det har firats hela helgen! :) I torsdags kväll kom barnens mormor och min mormor. Dom stannande till söndag och det var så mysigt att ha dom här! Saknade dock min lillasyster Ida som var tvungen att stanna hemma och träna dans! Hon firades av dom på fredag em då pappsen kommit hem. Många fina paket blev det, även av kusinerna från Kalmar! Tack snälla ni! Nu ska här bakas minsann!
På lördag kom farmor och farfar och kusinerna från Gävle och det blev många paket att öppna där med! Tur att hon fick lite hjälp! Tack igen!

Idag har det varit dagis för dom båda, men vi hann med att sjunga för henne. Hon låg faktiskt och sov och blev väldigt överraskad när vi kom! Undrade väl vad det var frågan om!
Malte fick en storebrors present han med, en saxofon som var väldigt uppskattat!
Idag är det måndag vilket innebär gympa för Malte. Han tycker att det är så kul! Han är bland de äldre i gruppen nu och de har denna termin en kille som lärare. Verkar populärt!
Emmie fick vara hemma med pappa och mysa lite. Dom smaskade chokladbollar som var över sen helgen! ;) Inte helt fel! Nästa söndag blir det lite kalas för kompisarna!

Idag hade dagiskorten kommit! Alltid lika spännande att öppna kuveret, kan ju liksom bli precis hur som helst! Men OJ va bra dom blev båda två!





1 comment:

syster A said...

Söt som socker är er fina två-åring! Kul att se Malte på gympan, stora killen nu!

Kram A