Friday, March 21, 2008

GLAD PÅSK!!

Glad påsk önskar vår egna lilla påsk kärring!
Vi var tvungna att snabba oss på med att ta kort för huvudbonaden åkte av fortare än kvickt! :) Men söt blev han!
Vår påsk blev inte riktigt som vi tänkt oss då vi sedan en månad bestämt att vi skulle ner till Kalmar. Bilen blev såld i måndags och vi har inte riktigt hunnit med att köpa ny ännu. Behöver ju en större bil nu när vi såsmåningom blir 4 i familjen.

Vår långfredag har iallafall varit mysig. Malte sov till 7 vilket är riktigt lyxigt här hemma. På fm var vi uppe på Gränby och handlade mat inför imorgon, Malte satt som ett ljus i vagnen och smaskade i sig 2 bananer! Sen var det hem och laga lunch och då åt han 9 skivor falukorv!!! Vår kille har fått aptiten tillbaka och det är vi MYCKET glada över! Sen sov han 2 1/2 timme och då låg vi och slappade och kollade på Heros avsnitt. När han vaknat så gick vi ut igen och lekte på en lekplats en bit härifrån, sen tog vi en promenad. Nu är det Let`s dance som gäller.
Imorgon kommer familjen Ödalen på påskmiddag och det ser vi fram emot, det var så länge sedan vi sågs allihop.
Det har alltid varit nån som blivit sjuk när vi ska träffas så nu håller vi tummarna för att vi alla mår bra imorgon.
Veckan som gått har varit kanonbra för Malte. Han har ätit mat vid lunchen vilket han inte har gjort innan och han har sovit så bra att de ibland fått väcka honom! Även när han kommit hem från dagis har han varit nöjd och glad, härligt!

3 comments:

Anonymous said...

Glad påsk till er också. Tack för att vi fick rå om Malte hela helgen, vi hade det jättemysigt tillsammans. Det bästa var nog att Malte fick aptiten tillbaka, han åt korv på längden och bredden och gick det för sakta så tog han till händerna och stoppade munnen full!
Det är bra med lantluften här i Överhärde. Vi ses snart igen.
Kram från farmor och farfar

Anonymous said...

Glad Påsk till hela lilla familjen önskar vi på Gaddaborg!!! Superskönt att Malte-palt äter igen! Vi ses förhoppningsvis nästa helg då vi har 6-årskalas här hemma. Kram från oss

Anonymous said...

Vilken söt liten påsk-kärring! Tack för en trevlig påskafton. Det var så mysigt att äntligen kunna ses med friska barn.

Kramar från Ödalens