Wednesday, March 12, 2008

Kotten


Igår var vi på NUPP-test i Stockholm och fick se kotten! Det fanns ju en liten bebis där, helt otroligt att man redan så här tidigt kan se så mycket! Bilden är lite suddig, men man ser ju ändå att det e en liten en där inne! Den var 12 cm lång och enligt det programmet skulle jag vara 13+0 igår, men vi får veta definitivt datum när det är dax för det sedvanliga ultraljudet.
Sköterskan som gjorde ultraljudet var jätteduktig och förklarade noga för oss och tog sig verkligen tid att förklara allt. Allt det de tittade på såg bra ut och det känns så skönt att veta!

Lägger även in lite bilder på Malte såklart. Ena bilden är han verkligen upptagen, sitter och pratar med min mobil samtidigt som han äter. Sen sitter han i vår säng och plockar i och ur mynt, det är roligt det! :) Lillgubbsen! Sen har han ritat lite på väggen istället för på tavlan, hm, men det är ju på hans rum iallafall. En busunge, det är vad han är! ;) Han vet ändå när han gör fel, då ropar han NEJ! Och ser lite skamsen ut, men han tvekar ju inte att göra om det!

1 comment:

Anonymous said...

Å vilken fin bild! Det är verkligen otroligt vad man kan se mycket så tidigt. Vad skönt att allting ser bra ut. Tänk att ni också ska ha en liten till det är så spännnade! Hoppas ni får en som kan tänka sig att ta lite sovmorgon någon gång och som kanske håller ett litet lugnare tempo med mamma och pappa. Om några veckor kan du säkert börja känna lite rörelser där inne. Jag kände bebben väldigt tydligt i v 16denna gången. Det är väl så andra gången.
Hoppas att blodtrycket blir bättre snart det är ju inget vidare att hålla på att svimma var och varannan dag.

Kram Johanna