Sunday, March 30, 2008

Så var det söndag!


Kaxig kille med mammas gamla solbrillor! NU får det vara nog med vinter och snö tycker Malte, mer sol!!! ;)


Har haft en lugn och skön helg och hunnit fixa och dona lite.
Var meningen att vi skulle åkt upp till Gävle och firat kusin Isacs 6 års dag. Men när jag hämtade Malte på dagis i fredags var han så trött, hängig och jätteförkyld, så vi bestämde oss för att stanna hemma. Och lika bra var det för på lördagen hade även Isac blivit sjuk...
Men det blir Gävle nästa helg så då håller vi tummarna på att alla är friska och krya så vi får träffa allihop.

I fredags hämtade vi vår nya bil!! Känns härligt och lyxigt att vara bilägare igen. Skönt med en lite större bil iallafall.
Idag har det varit fullt ös här hemma. Malte har varit pigg och haft en massa energi och det smittade faktiskt över till både Tobbe och mig. Så innan lunchen hade vi både hunnit med att baka bullar, städa och köpt en ny sittvagn till Malte! Trodde att Malte skulle tycka det var lite roligt med bulldeg och få kladda lite, men han blev mest irriterad över att dom skulle jäsa och inte ätas på en gång... Inte så lätt när man e liten och jättesugen på bullar. Men efter han käkat sin lunch smaskade han glatt i sig en bulle! :)
Under en bra stund roade han sig med att gömma sig under vasken, sötnosen! Han är inne i en helt underbar period nu, glad, pratar konstant (men man förstår inte så mkt men det är ju bara att hålla med! ;) ) busar och leker.
Vår gamla vagn ligger nu ute på blocket och vi hoppas bli av med den snart! När kotten kommer behöver vi ju en syskonvagn så det känns onödigt att ha den gamla ståendes.

Idag har det ju varit riktigt härligt vårväder, så nu på efermiddagen har vi varit ute och strosat i området Luthagen och invigt den nya vagnen. Malte satt som ett litet ljus och var hur nöjd som helst!
Har nu haft 2 oplanerade helgen och känner oss riktigt utvilade! Nu blir det lite fläskfile och potatisgratäng, var evigheter sen vi gjorde det, mums!!

1 comment:

Anonymous said...

Glad gladare Malte!! Sötnosen då! Malte, du måste säga till mamma och pappa att det finns ratt att köpa till vagnen :).

Kram A