Sunday, September 21, 2008

Nu har lillasyster kommit!


Värkarna startade i fredags vid 21.30. Klockan 23.05 i går kväll föddes Maltes lillasyster med lite hjälp. Hon är hur söt som helst och trivs bäst vid mammas tutte. Hon vägde 3530 gram (Malte 3460) och var 50 cm lång (Malte likaså). Utförligare rapport garanteras :-)

9 comments:

Anonymous said...

Välkommen till världen lilla prinsessan. Du är så efterlängtad av dina kusiner och din faster och farbror. När vi blivit av med förkylningarna kommer vi och hälsar på dig.
Vi har lekt med din storebror i helgen.
Kram även till mamma och pappa.
Från oss i Gaddaborg

Anonymous said...

Hej lilla kotte. Välkommen till oss. Längtar att få träffa dig.

Storebror är hos farmor och farfar. Ville visa honom bilden av dig men just nu är Molly Mus intressantare.

Vi ses i eftermiddag.
Kram och jättegrattis till hela familjen från farmor och farfar

Anonymous said...

GRATTIS!!!
Till den lilla tjejen, här i Kalmar var det en tjej som hoppade jämfota av lycka extrabonus för att det blev en tjej, hon tycker det är tråkigt att vi har så långt att åka, men vi kommer till helgen om vi får.
Härligt att allt är över, jag satt med telefonen krampaktigt i handen hela dagen, förstår att det var jobbigt men som väl är så glömmer man fort. Skulle gärna vara med när Maltegubben kommer hem, pussa dem båda från oss.
Mormor morfar o Ida

Anonymous said...

Ett stort grattis till er lilla flicka! Varit inne och tittat efter er på webbisarna och nu så fanns det äntligen..en liten söt flicka med på bild. Gud vad roligt! Ha det så jättebra och hoppas vi ses snart. Många grattiskramar Patrik Karro Rickard William

Anonymous said...

hej på er!!

SÅÅÅ fin hon är!! skulle vilja vara hos er och gosa lite med stumpan och med malte med såklart.
nå vad skall lill Fia heta?
Hade vi inte så mycket att stå i hade jag mer än gärna kommigt och servat er lite men vi får väl ta det till nyår kanske...

Från en stolt snygg och stark Morbror!!

Caroline/drömlägenheten goes radhus said...

Stort grattis från oss!!! Vilken fin liten flicka ni har fått!

Kram Caroline med tjejer plus man!

Jefa said...

Hej Sofia!
Hoppas du mår bra efter allt. Grattis till bebban, det gick ett rykte på jobbet idag så vi var in och kikade på underverket på "webbisar".
//Jennie

Anonymous said...

Hej Familjen!

Stort grattis, gud vad söt hon är! Har ni spikat vad hon ska heta?

Kramar från Hollywood!

Johanna said...

Än en gång ett STORT grattis från oss. Hon ser helt ljuvlig ut. Nu har ni en mini-tobbe och en mini-fia så roligt för er. Är så sugen på att få komma och titta och snusa den lilla på huvet. Men jag vet precis hur ni har det nu så det tar vi senare när ni fått lite lugn och ro hemma. Så spännade att få lära känna denna lilla tjej.

Kram från Ödalens