Wednesday, September 17, 2008

Svårt att komma iväg till dagis...



Det är ju så roligt att börja leka med alla sina leksaker PRECIS när det är dax att klä på sig och gå iväg till dagis. Det är liksom då man kommer igång och har riktigt roligt och har inte alls lust att göra nåt annat. Samma visa varje dag! Och innan man går iväg ska man säga hej då till alla bilarna!
Så det gäller att man är ute i god tid med dessa små troll, men när han väl får på sig kläderna vill han inget annat än att gå ut!
Det går fortfarande jättebra på dagis. Lite jobbigare att säga hej då på onsdagar för då har dom förrådet med alla vagnar och cyklar stängd. De andra dagarna brukar dom låsa upp förrådet efter nio, precis i lagom tid tills jag ska gå hem. Då rusar han dit och vinkar glatt hej då!

Nu har magen börjat sjunka ordentligt och det är full aktivitet framförallt på kvällarna. Kan ju egentligen sätta igång när som helst nu och det är så spännande! Ska till barnmorskan imorgon igen och hoppas att det blir sista gången jag går på kontroll! ;) Ska bli intressant att se om den fixerat sig för det trycker så otroligt mkt neråt. Det mesta här hemma är förberett inför kottens ankomst. Tom skötbordet är uppe på väggen! Det fick premiär-användas igår när jag hade frukost fika här hemma med Johanna och Mia med sina småttingar Theo och Stella! :)

Kaklet i köket.....är fortfarande inte helt klart...han skulle kommit och gjort det sista i fredags, men dök han upp? Nix. Hörde han av sig? Nix... Så igår skickade Tobbe ett sms och sa att det började dra ihop sig för bebis här hemma och att det skulle vara skönt att ha allt klart. Så nu kommer han imorgon. Eller inte?! Har slutat tro och hoppas på hantverkarna nu. SEGT!

Nu ska jag sätta igång och göra klart Maltes fotoalbum, har inte mkt kvar nu! Skönt att ha det klart iallafall! Hej hopp!

No comments: