Sunday, January 11, 2009

Starka tjejen!


Jo, jo, så här stark i nacken är en liten tjej minsann! Och jag kan inte säga att jag är speciellt duktig på att lägga henne på mage, men man kan visst bli stark iallafall. :)
Var på 3 månaders kontroll i torsdags och BVC sköterskan gav henne så mkt beröm! Växer så det knakar, nu är det alla 62 kläder för små och det är precis att hon kan ha 68 nu, vissa bodies tom 74. Liten blir stor...alldeles för snabbt!
Fontanellen är liten...men hon följer sin egna lilla kurva i huvudomfång. Läkaren kände oxå på fontanellen i torsdags och skulle höra av sig om ev. ultraljud av huvudet. Jag hoppas att vi får en tid snart i så fall, så man får veta hur det ligger till.

Helgen har som vanligt gått alldeles för fort. Har haft lite söndags ångest idag. Känns som man vill hinna med så mkt, men inte gör det. Men vi har iallafall varit på en supermysig middag hos familjen Ödalen i lördags. Alba och Malte har så roligt ihop nu, busar och stojar för fullt! Han har pratat massor om Alba idag! ;)

Nu natti, natti! Vi hoppas få sova lite mer i natt...hm.

2 comments:

Anonymous said...

Oj, vad det har hänt mycket.. Tyckte inte det var längesen hon var nyfödd =) tiden bara rusar iväg!
Krama barnen från morbror Peter

Johanna said...

Lilla guman börjar bli stor. Det går så extremt snabbt denna gången. Man blir ju stressad jag tycker inte man hinner med att mysa och gosa så mycket som man vill.

Ringde de från BVC om ett ev ultraljud?

Kramar