Monday, April 13, 2009

En härlig påsk!














Lata, härliga och varma dagar har det varit i Kalmar denna påskhelg! Så underbart att bara kunna sitta och njuta i solstolen medans barnen har haft toppenkul ute i trädgården. Malte har inte varit stilla många sekunder. En dag tillbringade han och Lucas säkert 3 timmar på studsmattan! Inget fel på deras motion minsann! :)

På skärtorsdagen var jag och Emmie över till min mormor på Öland. Mysigt att vara själv med henne, kunna prata, fika och äta middag och promenera runt i ens gamla områden där man växt upp. Emmie var på toppenhumör och hade väldigt mycket att berätta för "mormor Alice"!
På fredagen kom en kompis och hennes familj över till oss på lite lunch och fika. Dom har en Freja som är lika gammal som Malte, så dom lekte och stojade i trädgården. Kul att ses då vi inte gjort det sen Malte och Freja låg i magen....har inte varit hemma samtidigt!
På påskdagen var det toppenväder. Vi kunde avnjuta påsklunchen ute på altanen! Efter maten var det påskäggjakt, Tobbe hade fixat kartor och tillslut hittde dom äggen i lekstugan. (Ida fick dock en till karta där pojkarnas ägg låg...hittade det tillslut efter lite pust och stön...hon tyckte nog att Tobbe var lite dryg!)

Åkte tillbaka till Uppsala igår em, skönt att vara hemma en dag innan vardagen börjar igen. Helgen har gått alldeles för snabbt som vanligt...
Nu på morgonen har Malte lekt med Alba i lekparken och Emmie sov gott i vagnen. Själv spenderade jag en timme på nya IKEA. Skönt att bara gå omkring och strosa. Det var riktigt fräscht och fint. Hittade så mkt grejer som vi skulle behöva...men det får väl vänta. :(
Nu ska vi fixa lite här hemma! Korten ligger lite "huller om buller", men orkar inte fixa det nu!

4 comments:

Anonymous said...

Härliga dagar, men tyvärr går tiden alldeles för fort! Härligt att träffa ungarna igen, det har ju hänt så mycket sedan vi sågs sist. Efter ni åkt fick vi ta en cykeltur för det var alldeles för tyst o tomt hemma. Kramar till er alla
Mamma o Ralf

Johanna said...

Härligt att ha er tillbaka i stan igen. Alba har pratat så om Maltes mormor och att SNART kommer Malte tillbaka igen. Hon saknade verkligen honom. Hon var så glad när han dök upp på lekplatsen idag.

Ni ser ut att ha haft det så härligt där nere. Nu är det verkligen vår och det är underbart.

Vi ses i morgon!
Kram Johanna

Anonymous said...

Hej!

Vilka mysiga vår bilder! Saknar er alla så mycket när man ser bilder på hela familjen samlad! Dom växer så det knakar ser jag =)

Tack för gratulationspengarna förresten! Saknar er kramar peter

Therese said...

Vad härligt det ser ut i solen o hela familjen samlad...nästan! Måste varit jättemysigt att träffas igen!! =) Stor kram