Sunday, April 26, 2009

Lek i det härliga vädret!



Å i dag har vi spenderat fm hos fam. Ödalen! De har fått så fint i sin lägenhet nu och det är helt underbart att kunna sitta på uteplatsen medans kidsen kan roa sig på gården. Under väldigt mkt uppsikt kan jag lova...;) Malte + Alba= MEGABUS!!!!
Men dom har så roligt ihop och det är ju huvudsaken! Emmie och Theo satt iallafall stilla på filten och snodde varandras leksaker, så söta så! Skönt så länge dom är stilla iallafall, snart får vi väl jaga dom med!

Denna helgen har vi fått roa oss själva jag och barnen då pappa är på kurs i Stockholm, fre-mån. Men vi har sysselsatt oss bra tycker jag! I fredags var vi och Johanna med barnen bjudna på en jätte trevlig och god lunch hos Caroline o Roger o deras goa tjejer! Gick sen till lekparken och hade med fika. Gissa om Malte hade kul!! Han var så trött när vi kom hem på eftermiddagen att han bara grinade. Hungrig och trött, ingen vidare bra kombination! Men när väl middagen var uppäten och han fick en skål popcorn serverad så var det bättre. Somnade som en liten plutt strax efter 19 efter ett par sagor!
Igår tog vi det relativt lugnt. Var ute en sväng på fm, gungade lite och var upp till Gränby och handlade. Och på eftermiddagen putsades det fönster! Inte en dag för tidigt...så smutsiga! Men det gick ju riktigt bra när man väl satte igång och fint blev det! Skönt nu när det är så varmt och kunna ha fönstret öppet ordentligt utan att tänka på att barnen kan frysa.

Blir nog en lugn eftermiddag här. Lite lek på gården, sen slappa! Trevlig söndag allihop!

1 comment:

Johanna said...

Härliga bilder på våra fina ungarm Tack för sällskapet!

Johanna