Sunday, July 26, 2009

2 veckor in i semestern!

Vips så har 2 veckor av vår ledighet gått! Inte riktigt som vi planerat den dock....
Magsjukan höll i sig bra länge och Tobbe blev sjukskriven hela första veckan. Som tur var fick Malte åka till farmor och farfar medans vi låg sjuka....det är vi evigt tacksamma för, för vi låg som 2 säckar potatisar i varsin soffa och mådde päck!
Men sen åkte vi iallafall upp till Gävle och hann umgås med familjen och kusinerna en långhelg. Kusinerna har ju som vanligt så roligt ihop och håller igång från morgon till kväll. Var riktigt härligt väder på lördagen så då kunde även Emmie bada i lillpoolen, det gillade hon skarpt! :) Hon blev inte ens avskräckt efter ett par kallsupar och huvudet under vatten...upp igen och plaska!

Sen åkte vi hem ett par dagar och mellanlandade. Sen var det dax för Malte att åka till mormor och morfar i Kalmar, så Tobbe körde och mötte dom halvvägs. Han var så glad när han fick se mormor och Ida och hoppade glatt in i baksätet och vinkade till pappa! I fredags kom vi efter, så nu är vi här allihop! Känns så härligt att vara lediga tillsammans (och äntligen må bra!!).
Imorgon har vi planerat att åka till Ölands Djurpark med Malte och Lucas m. föräldrar! Emmie får vara hemma med mormor och morfar. Ska bli så mysigt att bara få vara med honom och hänga med i hans tempo, att han får känna sig prioriterad utan att lillsyrran ska med och hon ska ha mat och hon måste sova! Hoppas det blir skapligt väder bara...

Nu har Emmie hunnit bli 10 månader och hon båder kryper och "rumphoppar", beror på lite vad det är för underlag! ;) Men på gräset har hon fått upp en ordentlig krypfart, så man får var med HELA TIDEN! Hon har börja peka och säga dä, dä! Idag stod hon helt själv utan att hålla i något i ca 5 sekunder, helt överlycklig! Går runt bordet fort som tusan och VÄLDIGT klåfingrig...Numera har hon 4 gaddar som hon gärna bits med!! ;)
Får återkomma med bilder när vi är hemma igen, vilket dock dröjer ngn vecka eller så! Men här var ju lite uppdatering iallafall!! :)

No comments: