Tuesday, July 7, 2009

Veckan med Ida!

Resan tillbaka gick inte riktigt lika bra... Emmie tyckte det var pest och var inte alls road av att sitta där i flera timmar. Så det blev några stopp på vägen, mycket gap och skrik vilket resulterade i en blåbärsyoghurt- kräkning...myyysigt! Så det var väldigt skönt när vi väl var framme!

Hela veckan var det strålande solsken och VARMT! Inte för att låta negativ till dessa härliga sommardagarna som man längtar efter hela året...men det är lite jobbigt med småbarn och hetta. Solen är så stark för dom, och man försöker hålla så mycket i skuggan som det går, men blir ändå jobbigt för dom. Blev att vi höll oss inne när solen var som starkast, men då Ida var här ville man ju ändå hitta på nåt.
Åkte och badade 2 gånger, vilket var underbart. Malte är en riktig tuffing och hoppar från bryggan!




Sen var vi ner till stadsparken och fikade och slappade lite i skuggan på en filt. MEN vi blev då attackerade av dessa myggor...Ida var helt sönderbiten...så vi fick höra ett antal gånger per dag att det kliade på henne!

På torsdagen när jag jobbade var dom till Pelle svanslös hus och kikade lite. Tobbe har så fina bilder på sin mobil därifrån, Emmie blev målad som en katt! Ursöt! Ska be honom lägga in lite bilder därifrån sen!

På fredagen så åkte vi till Nickis äventyrslek. Dom hade helt okej luftkonditionering så det var riktigt skönt där. Malte var dock genomsvett, men han var ju då VÄLDIGT aktiv! :) Fick honom att sitta stilla i typ 2 minuter för att dricka lite saft. Han svepte 2 glas, åt 3 popcorn, sen hade han inte tid att sitta där! ;)
Emmie tyckte oxå att det var roligt. Satt och busade med alla bollar, OCH hon reste sig upp själv för första gången!!!! Innan har hon alltid velat hålla oss i händerna och så ställer hon sig upp, men nu fixade hon det själv med hjälp av en kudde i rätt höjd!


På em var jag och Ida ner till stan och strosade lite. Käkade lite mjukglass och hade mysigt bara vi 2. Sen blev det pizza och TV resten av kvällen. Ida tyckte vi var lite trista som gick och la oss tidigt...klockan var då runt 23-tiden...jojo, får man sova till 10 morgonen efter är det väl inga problem att vara uppe länge...Men här han vi morgonpigga barn minsann! ;)

På lördagen jobbade jag igen och sen var det barnkalas hos lilla Stella som fyllt 1 år! På söndagen var det dax för systeryster att åka hemmåt och det blev tomt utan henne här, hon har varit helt otroligt duktig med barnen!

No comments: