Tuesday, July 7, 2009

Kalmarvistelsen!

Ja nu skall det bli lite uppdatering här. Har verkligen varit fullt upp att vi inte hunnit. Och så har det ju varit helt underbart väder, så då prioriterar man ju inte att sitta inne med datorn direkt!

Resan ner gick hur smidigt som helst, allt bara klaffade och inga sura miner alls! Vi stannade bara för att tanka annars så åkte vi direkt, så vi var framme redan vid 12-tiden. Så skönt att komma fram och ändå ha hela dagen framför sig.
Vi gjorde inget speciellt utan tog det väldigt lugnt, kändes som riktig semester. Kunde vara ute hela dagarna och bara ha det skönt. Malte lekte med Lucas hela dagarna och hade så roligt.
Emmie satt nöjd i gräset, hoppade omkring på rumpan! ;)


Mattias och Linnea (7mån) satt och softade i hammocken!



En höjdare var ju också att träffa min lillebror Peter! Han hade vuxit till sig ordentligt, fått lite muskler och "lite mer hull" på magen, vilket klädde honom bra! Roligt att höra hur han har det där borta i LA.

Såhär brukar man se brosan, en öl i handen och ständigt tuggande på nåt! ;)

Mamma och Ralf har renoverat köket därhemma, verkligen hur fint som helst! Lite smågrejer kvar att fixa innan det är helt klart. (Men vem har inte det...hmm!)

På söndagen åkte jag, Tobbe, Malte, Emmie och Ida in till stan. Då hade vi varit ute "på landet" lite för länge och var tvugna att åka in till civilisationen! ;) Småstrosade lite på stan, åt lunch på McDonalds, tittade på båtarna i hamnen, promenerade omkring i slottsparken och lekte.



Ett fint klätterträ!



En liten promenad runt "gamla Ugglerum" blev det med. Passade då på att plocka lite fläderblommor som de skulle göra saft på. Malte tyckte det var så härligt att bara springa omkring på stigarna och de mindre vägarna. Jag däremot som är livrädd för ormarna stampade omkring som en tok...:)

Barnvagnsmaffian!



Å så de 2 buskillarna som hela tiden ska göra samma grejer!

Kvällen innan vi skulle åka hem bestämde sig Ida för att följa med oss hem en vecka! Jättemysigt tyckte vi!

No comments: