Tuesday, July 7, 2009

Magsjuka...

Har Tobbe och Malte fått...inget roligt alls. Tobbe började känna sig dålig i lördags och fick feber på kvällen, på söndagen blev han sämre med högre feber och magsjuka och på måndagen var det Maltes tur. Så jag fick vabba igår. Än så länge mår Emmie och jag bra...hoppas det håller i sig. Va och handlade en massa igår på ica och apoteket så man är redo om vi skulle bli dåliga allihop!
Lite stressigt för Tobbe är det ju när det är hans sista vecka på jobbet...har en massa att avsluta och fixa med. Vi är ju from nästa vecka lediga 6 veckor och sen börjar han sin pappaledighet som varar året ut. Men, men, inte mkt att göra, är man sjuk så är man.

Lite Emmie-framgångar!!: Har börjat vinka. Ställer sig upp själv (dock inte så ofta), dansar med hela kroppen så fort hon hör musik ( SÅ GULLIGT!), fick sin 3-e tand igår!
Helt plötsligt bara händer en massa!

Och Malte har helt plötsligt börjat gå på toaletten, jätteduktig. Lite svårt nu när det bara "rinner ur honom" och han är sur för han inte får ha sina kalsonger. Men i söndags hade han kalsonger mellan 7-11 och hann då göra nr. 1 två gånger och nr. 2 en gång!

1 comment:

Therese said...

Låter jobbigt med sjukstuga hemma. :( Hoppas att Emmie o du har klarat er bra!? Kul att se alla bilder ni har lagt upp, var ett tag sen jag var inne här kändes det som... Krya på er!! Kram