Tuesday, June 10, 2008

Lite uppdateringar!

Nu har Malte ätit klart sin antibiotika kur och har kommit igång med mat ordentligt (hyfsat iallafall) igen. Nu kör vi med glass övning inför operationen, hur många föräldrar behöver göra det med sina barn?! Men det går ganska bra, till bolibompa blir det en päronglass och ikväll slickade han i sig nästan hela! :) Ska köpa hem lite isglass imorgon och se vad han tycker om det.
Det blir inskrivning på onsdag nästa vecka och operationen på torsdag. Hoppas på att vi kan få åka hem natten till operationsdagen, har lite svårt att tänka mig att han kommer att sova bra där. Vi har ju nära och bra till Akkis så det borde ju inte vara några probelm, men det får ju dom bestämma såklart. Lillskrutten. Vill bara vara 2 veckor efter operationen, kommer att bli jobbigt.

I helgen har Malte varit hos farmor och farfar, eller vi körde upp honom i torsdags kväll och jag jobbade i fredags medans Tobbe satt klistrad en heldag och tittade på beachvolley på vakasaltorg. På fredagskvällen var vi ute och åt middag på Svensson helt själva, så härligt! Det var ju så underbart väder, kändes nästan som man satt utomland! Mycket avslappnande att sitta och småprata och kika på folk.
På lördagen åkte vi upp till Gävle och när vi kom satt Malte i poolen med kusinerna Isac och Meja och hade det hur bra som helst! Så härligt att se honom springa omkring fritt på trädgården, in och ut, upp i hammocken, bad i poolen, kollade läget precis överallt! Full med energi och det bästa av allt, han har ätit riktigt bra!

Imorgon ska jag till barnmorskan för 25veckors kontrollen. Spännande att lyssna på hjärtljuden! Tycker att magen växer så det knakar!
Blir lite blandade bilder. Glömde ju ta med kameran till Gävle...men farmor och farfar fick nog lite bra kort som vi kan ordna fram! Framförallt ett kort då han promt skulle sitta i en hink med vatten, att han hade blöja och shorts på sig spelade ingen roll, han skulle sitta där, punkt slut! :)






Denna papperskrona fick Malte på dagis då han fyllde 2 år! Men han var inte överförtjust i att ha den på sig som ni ser, men vi hann få ett kort innan han rev sönder den! :)



Tjockismage v.25!

2 comments:

Anonymous said...

Fin mage du har! Inte tjockismage alls. Du har ju gått mer än halva tiden nu.
Jag förstår verkligen att ni vil flytta fram tiden ett par veckor och lägga allt det jobbiga bakom er. I allt det jobbiga får man försöka tänka på vad det leder till. Bättre aptit och en piggare liten kille. Han kommer inte att komma ihåg detta. Det är ett större trauma för mamma och pappa tyvärr. Ni får verkligen se till att ringa oss om det är nåt vi ka hjälpa till med när ni är mitt uppe i allt. Även om det bara är nåt litet så hör av er. Det kan ju vara skönt att inte behöva tänka på små ärenden just då.

Kramar Johanna

Anonymous said...

Tack för att vi fick "låna" Malte några härliga dagar. Vi hade det jättemysigt. Underbart att se honom springa omkring och upptäcka massor utomhus. En liten fegis i början i barnpoolen, men på söndagen badade han i den större poolen med kusinerna och ville inte kliva ur!
Vi ses snart igen.
Kram från farmor och farfar