Wednesday, June 18, 2008

Operationen inställd...

Som vi laddat för denna operation.... Fixat och grejat med jobb och semester, VAB hit och dit.
Malte åt lite dåligt igår och även i morse, men han var pigg och glad. Va på ÖNH avdelningen vid 10 och blev inskrivna av sköterskan. Blev visade till rummet och låg där och kikade lite på film, timmarna gick och äntligen kom läkaren som skulle undersöka Malte, vi tyckte då att han börjat bli lite varm...Och mycket riktigt hade han 38.5. Efter att läkaren pratat med narkosen bestämde dom sig för att ställa in operationen med extra risk för infektion och blödning efter operationen.
Självklart har vi förståelse för det, men det känns så snopet. Jaha, då åkte vi hem då. Får kallelse hem nästa vecka om ny tid som förhoppningsvis bli om 2-3 veckor. Bara att vänta och se... igen. Inte mkt annat att göra.

En positiv nyhet är att vi har fått plats på Salabackes förskola den 18/8. Hann dit i morse innan vi åkte till Akkis och blev runtvisade av en jättegullig förskollärare. Verkar mysigt och fick ett bra intryck, utegården är betydligt större än den vi har idag och massor av roliga leksaker. Men man får ändå lite ångest över att byta förskola nu när man skolat in han på ett ställe. Men samtidigt känns det helt rätt. Ska skicka in papperna och tacka JA imorgon!! :)

Är ledig imorgon och ska ringa till jobbet det första jag gör och höra om jag kan jobba som jag la schemat från början, vilket innebär att jag jobbar midsommar. Då kanske det blir en resa till Idre nästa helg iallafall, som det var planerat från början!

No comments: