Wednesday, October 8, 2008

Att bada är härligt!




Igår kväll åkte badbaljan äntligen ner från vinden! Malte fick ju såklart bada först och det tyckte han var alla tiders. Efter det var det syrrans tur och då va Malte med och kollade läget. Han hade gärna hoppat i en gång till om han fick! ;)


Har haft 2 riktigt tuffa nätter nu. Malte vaknar och är arg och ledsen, VRÅLAR och det tar tid innan man kan lugna ner honom. Tror att det är en reaktion på att han fått syskon för han skriker mamma, mamma hela tiden, fastän han sitter klistrad i min famn. Är precis som han är arg på mig fastän han vill vara nära. Lillgubben. Så mamma och pappa är ganska så trötta idag! :) I natt sov Emmie bra iallafall, vaknade var 3-e timme och åt, sen var det bara att lägga över henne i sin säng. Igår var det värre...vet inte hur många gånger hon skulle äta och bajsade hela tiden, en stor hög med blöjor låg det inne på toaletten på morgonen och hon hade ingen vidare lust att sova. Busungar!

Bara att hoppas på att denna natten blir bättre!

2 comments:

Anonymous said...

gud vad sota dom ar! Hoppas allt ar bra med er i uppsala, saknar er!
kramar morbror peter

Anonymous said...

Hej på er! Hoppas att det har rättat till sig för er med sjukdomar o elände. Men ett ljus i allt mörker o trötthet är ju de små gullungarna. Jag längtar efter att få se dem snart o även er förstås.
Kram Sissi