Tuesday, October 14, 2008

Emmie har börjat le! :)





Små, snabba leende har Emmie börjat med, så det gäller att vara snabb med kameran. Fick till några kort igår kväll som jag lägger ut. Det är så underbart när dom börjar skratta!

I lördags åkte vi till Gävle och träffade kusinerna med föräldrar och farmor och farfar. Emmie fick så fina kläder och en söt grodskallra som Isac hade valt ut! Tack så jättemkt!! :)
Jag vara väl inget vidare sällskap kanske...satt mest med värmekudde över tuttarna och var allmän trött, men det var roligt att träffa allihop och att kusinerna fick träffa Emmie innan hon blir "allt för stor". Det går ju så fort och det är ju ändå lite speciellt att se dom när de är bara ngr veckor gamla! Malte hade som vanligt jätteroligt och det var full fart med HÖGA ljudnivåer! ;) Tur att Emmie är van vid ljud.

Nu har Tobbe börjat jobba heltid och jag lämar och hämtar på dagis. Malte får gå heltid denna vecka oxå och börjar med 15 timmars vecka nästa vecka. Har gått bra hittills. Som tur är har han inte alls varit ledsen vid lämningarna utan vinkar glatt och vill bara ge sig in i lekarna! Är ju såklart stressigt med mkt skrik innan man kommer iväg, men det är bara att ta ett djupt andetag och göra en sak i taget och vara lugn (utåt iallafall!). Är väl mest Emmie som skriker, stackaren. Men så fort vi kommer ut i vagnen har hon somnat bums, så det är ju skönt.

Nu ska jag sätta igång att städa lite här hemma, passa på när hon sover! Tjingeling!

4 comments:

Johanna said...

Underbart när man börjar få kontakt med lilla knyttet. Man blir så varm i hjärtat.Det behöver du efter allt Fia!

kram johanna

syster A said...

Åhhh lilla skruttpluttan då....!! Ljuvlig är bara förnamnet. Hopaps du mår bättre nu Fia.

Kram A

Anonymous said...

Hej syster!

Hoppas bihalsinflamationen slapper snart, kanns sa trakigt att inte kunna traffa lilla Emmie, men hon ar ju jattegullig...

Kramar till Familjen Nojd!

Caroline/drömlägenheten goes radhus said...

En sådan söt liten pralin! och dessa leenden som får en på fall! Ljuvligt!

Hoppas att du mår bättre!

Kram och trevlig helg önskar jag er alla!