Sunday, October 5, 2008

Helgen




Helgen började med lite myspys, jag och Tobbe, kex ost och lite rödvin. Jag var väl lagom rolig...gick och la mig helt utpumpad kl. 20.45! Svärmor ringde vid kl.21 och jag hörde inte ens signalen! Då är man lite trött!

På lördag fm var Tobbe och Malte på öppnis på heidenstam där även Alba med familj var! Det var evigheter vi träffade fam Ödalen så då passade vi på att bjuda hem dom på middag på em/kvällen! Det var mkt trevligt och Malte och Alba hade SÅ KUL tillsammans. Dom lekte och busade för fullt från det dom kom till dom gick hem. När de gick hem var det kram och puss kalas! Så söta!
5 minuter efter de hade gått var Malte jättetrött, han hängde mot toaletten nästan sovandes när vi skulle ta på han pyjamasen, slukade sen en flaska välling och somnade på 1 minut!
Natten var underbar då Emmie sov från kl.22-04! Mumsade då i sig lite mjölk och somnde gott om, hon bajsade inte ens! :) Och sov sen till 7.00! Kändes väldigt lyxigt!

I dag har farmor och farfar varit här och hälsat på! Malte blev såklart lika glad att se dom som alltid och ville bara att dom skulle vara inne på hans rum och leka! Och det är klart att de gjorde det. Dom fick gosa till det med Emmie när han sov istället.
Nu på kvällen har Malte palte fått feber...han har sett lite halvtrött ut hela dagen och inte velat äta och nu visade tempen 38.2. Så i natt får Tobbe sova inne hos honom så kanske natten blir lite lugnare. I morgon blir det alltså premiär för en 2 barnsmamma att ha dom själv! Men Tobbe kommer ju hem vid 13.30 så det ska man väl klara av...hehe!
Nu är klockan alldeles för mkt så jag säger natti, natti. Blir lite blandade bilder o ett filmklipp av 2 busar!!!! :)

No comments: