Saturday, May 31, 2008

Besök till närakuten.

Ja idag har vi varit till närakuten med Malte. Febern har gått ner men han har jätteont i halsen och kunde nästan inte svälja sin egen saliv på morgonen. Så efter ett samtal med den suveräna sjukvårdsupplysningen så fick vi tid kl.10 hos en läkare. Han var jätteful i halsen så nu har han fått börja med antibiotika. Första dosen given under väldigt stora protester.
Men idag är han piggare och mer rastlös. Nu på em har vi varit ute och tagit en långpromenad. När vi gick förbi MC Donalds visade Malte sin första entusiasm för mat så dit gick vi genast. Han åt lite strips och drack mjölk, jippi!!! Då fick han lite i sin lilla mage iallafall!

Idag säger vi oxå grattis till kusin Meja som fyller 2 år!! Var ju meningen att vi skulle fira henne i Gävle denna helg, men så blev det ju inte.

Hoppas på att få sova inatt, Tobbe och jag går omkring som två zombies, skulle verkligen behöva städa, handla, fixa och dona, men vem orkar det när man inte sovit på 2 nätter?! Lilla Malte skulle oxå behöva sova, han är alldeles mörk under ögonen.
Men imorgon mår han säkert ännu bättre, skönt att ha startat med antibiotikan iallafall!

4 comments:

Anonymous said...

Hoppas att antibiotikan hjälper snabbt så Malte börjar känna sig bättre snart. Det är verligen tufft med nätterna när de är sjuka. Hoppas ni kan vila lite på dagarna om Malte kanske sover en stund.

Kram Johanna

Anonymous said...

Meja hälsar och tackar för "Gris-kortet". :-)
Kusinerna skickar även en massa kramar till Malte-palt och hoppas att han blir frisk snart så han kan komma hit och hoppa i Mejas hopp-borg som hon fick idag. En succé som säkert Malte kommer att älska!
Hoppas ni får sova lite inatt - antagligen ligger ni redan...
Vi hörs!
Krammar från Valbo

Anonymous said...

Hehe, är nog lite trött...
"Kramar" skulle det ju vara - krammar vet jag inte vad det är...
//Syrran

Anonymous said...

Älskade lilla Malte-plutt. Farmor och farfar tycker så synd om dig och din mamma och pappa. Nu får det vara slut med alla sjukdomar så ni kan komma upp till Överhärde och få lite lantluft.

Kramar från oss till er alla.