Wednesday, May 21, 2008

Malte 2 år idag!!






Idag fyller vår lilla älskling 2 år!!!!

Dagen började dock inte så bra, vaknade vid 05.46 på helt fel sida och var ledsen och sur. Tog ett tag innan han lugnade ner sig i famnen. När vi började sjunga för honom blev det ännu värre...vi kanske inte hade någon vidare sångröst på morgonkvisten?! ;)
Malte och Tobbe har varit hemma idag, Tobbe med dubbelsidig ögoninflammation och Malte likaså samt hade feber igår. Men idag ser hans ögon betydligt bättre ut.
Vi gav han 2 presenter på morgonen och väntade med de övriga till em då jag kom hem från jobbet. När han såg att han fick en ny DVD med Pororo blev han genast på bättre humör och det sura humöret var som bortblåst! Han fick också öppna presenten från Sissi och Pelle som bestod av en jättefin bamse t-shirt samt ett bamse pussel. Malte och pappa har lagt pussel typ 100ggr idag, så det tyckte han var kul!! Tack så hemskt mkt för presenten Sissi och Pelle!! :)

När jag kom hem från jobbet fixade pappa och Malte tårta. Malte nöjde sig dock med att slicka en gång på skeden sen ville inte han ha mer, inte ens kanelbullar...
Sen var det jätteroligt att öppna presenter, han visste knappt vart han skulle börja! Han fick lego från kusin Lucas, kassa apparat från moster Ida, ett pussel med siffror samt ett större kök med tillbehör. Köket fick Tobbe montera ihop illa kvickt då det bestod av småbitar och Malte var inte sen med att hänga på med att skruva och hjälpa till!

Sen gick vi bort till McDonalds och han fick Happy Meal som han älskar. Där var det andra barn som lekte i lekhörnan, så han hade knappt tid att äta nåt alls... Fick i sig lite rester när han satt i vagnen på väg hem igen.
Nu sover han gott och i morgon måste vi röja och organisera hans rum lite så alla grejer får plats! Kul med lite nya leksaker!
Tack alla för de fina presenterna och födelsedagskort han fått!!

2 comments:

Anonymous said...

Tänk att det är två år sen Malte kom. Vad glad han ser ut at vara på bilderna trots morgonhumöret.. Mamma och pappa skulle kanske värmt upp sångrösterna lite hi hi.

Ha en bra dag!
Vi ses ikväll
Johanna

syster A said...

GRATTIS Malte!! Redan två år, tiden rusar.

Kram från David :)