Friday, May 30, 2008

Hög feber och inget besök till läkare idag!

Nu är vår lille kille sjuk igen...
Som att vända på en hand fick han igår hög feber, hade varit hur pigg och glad som helst innan det. I går kväll när vi skulle gå och lägga oss var han brännhet och 40.3 i temp. Bar över honom till vår säng så vi kunde ha lite koll på honom och satt även ute på balkongen en stund för att försöka få ner den höga febern.
Inte piggare idag så vi fick avboka tid hos läkare på öra, näsa hals mottagningen, så typiskt, men vad ska man göra?! Fick som tur var en tid nästa onsdag istället, ska då oxå till barnläkare och ta blodprover på honom för att se om han får i sig de viktiga näringsämnena.
Hoppas att han mår bättre imorgon. Är inte van vid att han bara sitter stilla och inte orkar göra nåt alls. Idag har han självmant lagt sig på kudden i soffan och somnat vid flera tillfällen. Det har aldrig hänt innan!
Tobbe har jobbat idag och när han kom hem åkte jag till jobbet ett par timmar. Tobbe fick tvinga i han vätskeersättning under två timmars tid. Hoppas att han vaknar i natt och slukar en flaska välling...då gör han sin mamma och pappa överlyckliga! Lite festis och vätskeersättning det är allt Malte gått med på att ta idag. Inte en tugga av något annat. Har haft små skålar framme med diverse, men icke intresserad, inte ens glass. Då känner man sig maktlös. Men han har kissat var 4-e timme iallafall.

1 comment:

Anonymous said...

Stackars lille Malte!
Det är läskigt med så där hög feber. De orkar ju verkligen ingenting. Man tycker så synd om dem och det finns inte mycket man kan göra mer än att vänta på att det ska bli bättre. Vad jobbigt att han inte vill äta eller dricka nåt vidare. Skönt att han kissar lite då och då i alla fall.

Ring om ni vill ha hjälp med nåt!
Kram Johanna