Friday, August 15, 2008

Hemma hos pappsen igen!




En tokbild! ;)


Nu är familjen samlad här i Uppsala igen. Malte o jag har haft en jättemysig vecka i Gävle hos farmor o farfar. Har även hunnit träffa kusinerna endel o det tycker Malte är jättekul!! Har varit skönt att slippa stöket här hemma, hade varit OMÖJLIGT att bo här med Malte!
Vad har vi hittat på då? Jo vi har bla annat varit på järnvägsmuseum där man fick titta och även kliva in i en massa gamla fina tåg. Det var väldigt poppis o spännande. Har promenerat o lekt på lekplatsen i Boulongersskogen, lekt hemma hos Meja o Isac, gått vår dagliga runda runt byn o tittat på hästar, kossor, katter, traktorer o kastat stenar i bäcken.
Vi kom hem till pappsen i tisdags o då var köket uppsatt, golvet lagt, dörrhålet i hallen igensatt. Nu under veckan har rörmokaren o elektrikern varit här o fixat med det dom kan göra. Har mkt kvar men nu kan vi iallafall använda köket! :) Har plockat o grejat hela kvällarna, men ikväll softar vi bara. Man måste ju göra det oxå ibland. Tobbe o jag firar oxå vår 10-års dag idag (som egentligen var igår!). Mysigt att bara äta lite gott o mysa i soffan.

Nu i veckan har vi hunnit träffa lite kompisar o det har varit roligt. Det var alldeles för länge sedan vi sågs! I onsdags var vi hemma hos Alba med familj, fick god lunch o fika. :)
Och i torsdags var vi hos Oscar med familj o lekte o fikade. I torsdags var vi även på inskolnings samtal på Maltes nya dagis. Fick ett jättebra intryck av lärarna o Malte lekte utan problem med bilarna medans vi pratade lite! På måndag börjar han, ska bli spännande!! :)

1 comment:

Anonymous said...

Men vad stor killen har blivit! Vad skönt att nya dagis känna bra, det är ju viktigt det där. Hoppas magen mår bra.

Kram Andrea


(kanske kan du och jag och Johanna ses på en fika någon dag när alla barnen är på dagis?)