Sunday, August 17, 2008

Malte har fått ny säng!


Nu när han har blivit "stora killen" tyckte vi att det var dax att införskaffa en ny säng till Malte. Känns bra att göra det några veckor innan kotten kommer så det inte blir att han känner att h*n tar den ifrån honom. Han har nu sovit där en natt o det gick jättebra. Ville att mamma skulle ligga jämte, så det gjorde jag ju såklart. Vi var lite rädda att han skulle ställa sig upp mitt i natten som han kan göra när han vaknar och ramla ur sängen. Så vi la madrass o kuddar nedanför sängen så han inte skulle slå sig.
När kl. var 03.45, hörde vi små söta fötter komma springandes och han sa pappa så nöjd o glad. La sig mellan oss o borrade ner sig ordentligt och kommenderade mig att göra välling. Efter ha slurkat i sig den somnade han gott intill oss!
Får se hur det går i natt, nu ligger han där o ska somna själv iallafall, förhoppningsvis ligger han kvar... :)
Imorgon börjar inskolningen, spännande. Men vi ska bara vara där en timme och det känns skönt!
Malte säger tack till farmor o farfar för den fina sängen! :)

3 comments:

Anonymous said...

Så söt han är i den nya sängen vår "stora" pojke, ser ut att sova gott. Kramar från farmor och farfar
som längtar efter er.

syster A said...

Stora duktiga killen då! Det känns som ett stort steg när dom har egen stor säng. Och så sover man ju så gott under det fina röda bäddsetet (david har likadant ;)).

Kram A

Johanna said...

Vad duktig han är då! Vilket stort steg att börja sova i stor säng. Får se när det blir för vår del. Alba står och vrålar i sin säng nu. Mamma komma Abba är vaken!

Hoppas det gått bra på dagis idag!

Kram
Johanna