Wednesday, August 6, 2008

Kottenrapport igen!

Var hos barnmorskan igen i måndags. Dåvar ju även Malte o Tobbe hemma så dom passade på att följa med. Malte var inte så intresserad precis o hade ingen vidare lust att vara där... :) Men som tur var hade barnmorskan lite pussel han kunde sysslesätta sig med ngr minuter.
Allt såg bra ut o magen växte som den skulle! Här kommer lite jämförelse siffror som vanligt!

KOTTEN:

Hjärtljud: 138
SF-mått: 30
Blt: 107/60
B-glukos: 4.3
Vikt: 62.7

MALTE:

Hjärtljud: 140
SF-mått: 31cm
Blt: 115/65
Vikt: 63kg

Väldigt lika siffror denna gång! Igår em åkte jag o Malte upp till Gävle, funkar inte riktigt att bo hemma nu när köket är helt utrivet. Tobbe är hemma o jobbar på för fullt. Imorgon kommer snickaren o ska börja, ska bli spännande att se hur det kommer att se ut där hemma när vi kommer hem! Skönt för Malte att kunna springa helt fritt här i överhärde utan att man ska vara rädd att han ska göra sig illa eller snubbla på alla grejer som ligger där hemma!
Har fått hel havandeskapsledighet!!! Så nu jobbar jag inget mer, konstig känsla, men så härligt! Då hinner jag kanske ta det lite lugnt innan kotten kommer.
Nu tror jag att vi ska ta oss en tur runt byn ochtitta på hästarna och slänga stenar i bäcken, det tycker Malte är TOPPEN!!

1 comment:

Anonymous said...

Fina siffror och fin mage! Men så trist att vi inte hinner jobba mer. Hur fick du hel hp? Lite nyfiken då INGEN tidigare blivit beviljad det där. Toppen ju!!

Vi får väl helt enkelt ses ngn dag när du orkar med killarna, eller vad tykcer du?

Kram Andrea