Monday, August 25, 2008

Vagn inhandlad!

Och det känns SÅ skönt! Har kikat lite på blocket och igår kväll fick vi napp på en babytravel syskonvagn -08 för endast 3500kr!! Så Tobbe slängde sig i bilen och körde till Stockholm och hämtade hem den. Dom hade bara använt den i 3 månader så den var som ny. Malte provsatt i den i em och såg nöjd ut. Vi får väl se vad han säger sen när han ska dela den med någon! ;)
Har inte tagit nån bild på den...
Och idag har vi köpt ett skötbord, oxå på blocket! Ett från IKEA som sitter på väggen som man bara fäller upp. Blocket är bra ibland, iallafall när man hittar grejer som fortfarande är fräscha. Så nu är vi lite mer redo inför "kottens" ankomst! Har gjort en liten checklista för vad som måste fixas och inhandlas, typiskt mig, men då har man ju lite koll iallafall!

Malte har nu gått på dagis en vecka och det går jättebra. Han trivs som fisken i vattnet. Vinkar glatt hej då när man lämnar honom, är oxå glad när man kommer och hämtar honom, känns härligt! Nu är vi så glada över att vi faktiskt bytte. Han springer omkring på den fina, stora utegården och leker med allt. Ena sekunden går han omkring med en dockvagn för att i nästa sitta på cykeln. Det är så skönt med en sån fin utegård när man själv bor i lgh, även om vi har fina lekparker här omkring. Och bara vetskapen att han faktiskt är ute VARJE dag, då slipper man ha ångest när man kommer och hämtar och kanske inte hinner vara ute så länge. Nu när vi kommer hem är han nöjd, tycker att det skönt att softa lite i soffan eller leka på sitt rum.

Känns väldigt lyxigt med lite egen tid nu på dagarna. Ska passa på att vila lite och förbereda mig på vad som komma skall!

Köket går frammåt! I helgen har Tobbes föräldrar varit här och slitit med tapetsering och måla tak bla. Vad skulle vi ta oss till utan er?! Hoppas att vi blir klara nästa helg så det blir ordning och reda här hemma och att även Tobbe hinner vila upp sig lite innan kotten kommer... Känns så frustrerande att inte kunna göra så mkt, känns mest som jag plockar och städar. På torsdag kommer en "kaklare" hit och ska kika lite och KANSKE kan han starta med det redan på fredag! Hoppas!!!!

1 comment:

syster A said...

Men så skönt att få mer ocr avbockat från listan, listor är bra! Sånt skötbord har vi till David, det används fortfarande. Vi är såå nöjda med det. Tänk att snart har ni en liten plutt att snusa på, myys.Skulle vara jättekul om du och Johanna kom till jobbet när jag är där, går upp till 75% 1 sept så jag kommer vara där mkt mer nu.

Kram Andrea