Thursday, April 17, 2008

Bråttom till dagis!

Idag hade Malte bråttom, bråttom att komma ut! Jag hann knappt dricka upp kaffet och få på mig kläderna. Helt plötsligt stod han där, klar tyckte han, med skor och cykelhjälmen bak och fram, redo att åka till dagis! ;) Bilden blev inte så bra, kameran låg inte i närheten, men jag hann få en bild iallafall.
I em ska jag och Tobbe till dagis för inskolningssamtal. Det ska bli intressant att höra vad dom säger. Får skriva mer ikväll och berätta om det. Känner mig inte speciellt orolig då han verkar trivas utmärkt på dagis. Efter dagis blir det nog att vi stannar på någon lekplats, är ju helt UNDERBART väder ute ! Snälla nu är väl våren här för att stanna?!

Lite uppdatering om inskolningssamalet!!

Det gick jättebra och vi hade ett bra samtal. Kändes som de hade fått en bra uppfattning om hur Malte är, vi kände verkligen igen honom när han pratade om honom! De tyckte att han var en glad kille som gillar när det är full fart med aktiviteter. Han vill helst vara med de större barnen och leka och kan ibland bli lite sur när de stora barnen ska gå till ett annat rum för sysselsättning. De hade också noterat att han är väldigt motorisk och snabb när det gäller aktiviteter, vill gärna gå bland de första barnen när de är på utflykt. Sen pratade vi litegrann om matsituationen, att han under hela jan+februari inte åt ett smack till lunch men att det nu går bättre. Nästa torsdag är det dax för föräldramöte och då ska vi bland annat prata om att de bara är ute på onsdagar vilket det är många föräldrar som klagat på. Det ska bli intressant hur det mötet går och det känns så skönt att det inte bara är vi som är missnöjda över den situationen...

Efter dagiset har vi varit ute i 2 timmar och det var jätteskönt! Malte var dock lite småsur av och till, trött, hostig och snorig...det är inte lätt att vara liten! ;)

1 comment:

Anonymous said...

Lilla söta Malte då! Det gäller att hänga med i svängarna med denna kille. Vilken energi de har i den här åldern. Man har inte en chans speciellt inte med en växande mage ;))

Vad spännande med samtalet i em jag får höra mer om det ikväll.

Kram Johanna