Thursday, April 10, 2008

Nyklippt Malte!!








Idag har Malte blivit friserad för första gången i sitt snart 2-åriga liv! Och titta så fin han blev vår lilla älskling! Han var lite blyg när vi kom in till tjejerna, ville absolut inte sitta själv i stolen. Men i mammas knä så gick det fint. Jag hade tagit med mig några kanelbullar och då satt han så stilla och fint medans han blev klippt. Helt plötsligt blev han så stor vår kille, riktigt pojkig!
När han var klar hade han väldigt brått därifrån, vinkade febrilt och sa hej då gång på gång! :)

Ikväll har pappsen satt ihop en basketkorg som vi köpte på väg hem från Gävle, den var väldigt poppis av både Malte och pappa! ;) Kul med lite nya leksaker ibland.

Förra helgen var ju Malte hos farmor och farfar och hade det hur bra som helst. På fredagen så var kusinerna där och de lekte och hade så roligt hela dagen. Han fick oxå ett påskägg med med en ny DVD som blivit en favorit, heter Pocoyo, ballonger, byxor och långkalsonger! På lördagen åkte jag upp till Gävle med tåget och då stod han där min söta pojke och väntade på mig! Han var MYCKET fascinerad av tågen kan jag säga!

I tisdags var vi på BVC för att ta den andra och sista pneumokockvaccinet. Det var mindre roligt, det var ju inte så länge sedan vi var där och tog första sprutan så han kom nog ihåg att det var nåt stick på gång. Men det gick snabbt över och det verkar inte som han har haft ont i benet efterråt. Vi passade oxå på att ta upp att Malte snarkar så mycket och att han tom får andningsuppehåll, och även när han är vaken och avslappnad kan man höra att han "väser" när han andas. Han har stora halsmandlar och eftersom Tobbe är opererad för stora halsmandlar och polyper så känns det bra att redan nu ta upp problemet. Fick nummret till en öra näsa hals specialist och har fått tid hos en läkare där nästa fredag. Känns skönt att det inte var nån längre väntetid.

Nu är det snart natti natti för familjen Lindeborg/Nöjd!

4 comments:

Anonymous said...

Oj vad stor han blev på en gång, en riktig liten sötnos. Fantastikt att han kunde sitta stilla så länge. Vi tycker även att man kan ana en liten kula på mamsen.

Kramar från mormor morfar och moster

Johanna said...

Vad fin han blev lilla killen då! Vad skönt att det gick så bra. Det ska bli kul att se nya frisyren i helgen. Nog börjar det synas en liten liten kula på mammas mage också :)) Vad spännande.

Vi ses på söndag!

Johanna, Alba och Doc Ödalden :))

syster A said...

Kära nån så SÖÖÖÖÖÖÖÖÖT man kan vara då!! Stoja killen ju :).

Kram A

Peter Holgersson said...

Oj vilken sot gudson man har. Hoppas det inte blev for manga protester -)

Kan tanka mig att han langtar att han en bror eller syster att braka med snart.

Pussar och Kramar Peter