Tuesday, April 29, 2008

Helgen som varit!

I fredags kom mormor, moster Ida och gammlemormor Alice hit och hälsade på! Har haft en trevlig och mysig helg här i Uppsala med fint väder! Har varit ute så mycket det gått och lekt och grejat.
I lördags passade Tobbe och jag på att sticka iväg ett par timmar och göra endel ärenden inför vårt framtida renoverings projekt av köket (om vi nu får ngn snickare.) Skönt att kolla ut allt i lugn och ro utan en pigg och energifylld Malte som springer omkring överallt! :)
Malte tyckte att det var toppen med lite besök, han gillar Ida skarpt och är gärna runt henne och vill leka hela tiden! Han blev också firad på sin 2 års dag i förskott av dom då vi förmodligen inte kommer att träffas förrens semestern. Han fick en jättefin morgonrock, byxor, tröjor och leksak!
TACK för alla fina presenter!!

Imorgon är det valborg och jag jobbar kväll. Känns lite märkligt att inte ha några planer alls med alla festligheter som är här i Uppsala just den dagen! Tobbe och Malte skall ev. till en volleybollkompis och grilla korv på kvällen. Hoppas att det fina vädret håller i sig! 1-a Maj är både jag och Tobbe lediga och har då planerat dejt med familjen Ödalens, har vi tur med vädret även denna dag blir det picknick i stadsparken, mysigt!
Här kommer lite blandade bilder från förra veckan och helgen som varit! På första bilden sitter Malte och filosoferar på en sten vid 4H-gården där pappsen, Malte , Alba och Jörgen var och tittade på alla djur.

1 comment:

Anonymous said...

Vad härligt för Malte med så mycket uppmärksamhet. Han tycker ju verkligen om när det händer saker omkring honom.

Trist att jobba ikväll men skönt med ledig dag. Jag pratade med Alba om parken i morgon och hon har lovat att de ska hålla sig precis inom synhåll så att vi kan sitta i lugn och ro och fika och prata och ta det lugnt :))

Ha en bra valborg!

Kram Johanna